mSpot/Samsung
mSpot/Samsung
Palo Alto, CA
mSpot/Samsung
mSpot/Samsung

mSpot Inc. is driven by a commitment to technological innovation and a passion for music, so it was part of our goal to turn their newly renovated warehouse interior into a space where employees and visitors could interact, collaborate, and produce cutting edge products.

mSpot/Samsung
mSpot/Samsung

The reception area‘s custom 3-Form reception desk, specialty lighting, KnollStudio Furniture, FLOR carpet tiles, and concrete floor creates juxtaposition between suspended wood slat ceiling that leads into the demo room (aka mSpot’s “living room”), where new Samsung products are showcased.

mSpot/Samsung
mSpot/Samsung

The Steelcase bench workstation provides flexible seating for its growing workforce, as well as allows the team to interact freely with each other while brainstorming new ideas.

mSpot/Samsung
mSpot/Samsung
mSpot/Samsung

The break room opens up to a large second story patio by a garage door; and Philippe Stark Sofa seating gives the patio the perfect place to relax and enjoy lunch, or just rewind after a productive work day.

10,000 sf Renovation

Architect: Fergus Garber Young

Builder: Body-Brock Commercial Builders

mSpot/Samsung
mSpot/Samsung
mSpot/Samsung
mSpot/Samsung
mSpot/Samsung
REQUEST A CONSULT
LET'S MEET
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.